Institut Premià de Mar

.

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

isotools
SAGA
ATRI
xtec
GEP

Comenius
Biblioteca
Moodle

Bloc

l2
eBID

Pagaments
Comunicats


 

Votació Consell escolar sector pares i mares

Correu electrònic Imprimeix

Les votacions per a l'elecció dels representants del sector famílies al Consell escolar es faran dilluns 24 entre les 18 i les 20h a la Biblioteca de l'edifici Cristòfol Ferrer. Es podrà escollir un únic nom entre les candidates Sílvia Pané Roncero i Maria Isabel Flores Ferrer.

 

FP dual: experiència a Alemanya

Correu electrònic Imprimeix

Alemanya és un dels referents de la Formació Professional a Europa. El seu model de FP Dual és lluny de ser replicable aquí, però serveix de model per pensar-hi. El Departament d'Ensenyament, de la mà de l'Institut Goethe, hi ha organitzat una estada de 4 dies pels directors/es de 16 Centres referents de FP. Una experiència d'un interès més que rellevant compartida pel nostre director, en Bernat Ancochea, qui ens ha destacat alguns apunts del seu viatge.

- Implicació de les empreses alemanyes i associacions patronals respecte la contractació de joves aprenents.

- L'alumne fa la recerca inicial de l'empresa, no s'adapta a una estructura 'preestablerta' des del centre.

- la FP està molt ben valorada per la societat alemanya.

- Es fa orientació professional a alumnat molt jove (12-13 anys).

- Hi ha la possibilitat de fer un Grau Universitari i FP Dual al mateix temps.

 

Programa de ràdio

Correu electrònic Imprimeix

El programa de ràdio Bac Up, de Ràdio Flaixbac, que s'emet de dilluns a divendres de 22 a 24 h., dedica el programa del dia 4 de novembre a l'institut Premià de Mar (cad dia es tria un centre). En el programa es tracten temes que interessen als joves: problemes, experiències, inquietuds, dubtes… on els oients poden participar.

 

Visita de l'escriptora Marta Rivera de la Cruz

Correu electrònic Imprimeix

El dimarts 25 de novembre ens visitarà a les 11,30h l'escriptora Marta Rivera de la Cruz, qui protagonitzarà una activitat per a 1r d'ESO relacionada amb la lectura del seu afamat llibre Otra vida para Cristina.

 

Nous Pogrames de Promoció Professional

Correu electrònic Imprimeix

El nostre institut serà pioner en el desenvolupament dels nous Programes de Promoció Professional (PPP), equivalents a la Formació Professional Bàsica, amb l'objectiu d'oferir una alternativa a aquells estudiants que facin 15 anys dins de l'any natural i no hagin acabat l'ESO. L'alumne haurà de cursar dos anys i superar unes proves per obtenir un títol de formació professional de nivell 1 i de graduat en ESO. En el nostre cas, s'optarà al Títol Professional Bàsic en Electricitat i Electrònica.

 

Eleccions al Consell escolar

Correu electrònic Imprimeix

Al llarg del mes de novembre es desenvoluparà el procés electoral per a la renovació parcial del Consell escolar del centre. Aquests procediments es convoquen cada dos anys, per part del Departament d'Ensenyament, per tal de complir la normativa vigent al respecte dels òrgans de representació i participació dels diferents sectors de la comunitat educativa: famílies, professorat, alumnat i personal d'administració i serveis.

Tots els pares i mares i tot l'alumnat poden presentar-se i votar. Tothom que n'estigui interessat, pot posar-se en contacte amb l’equip directiu o amb qualsevol de les persones membres de l’actual Consell. Trobareu més  informació a les Normes d'Organització i Funcionament del Centre i també al web del Departament.

CALENDARI:

Inici del procés: 4 de novembre

Publicació del cens provisional: 5 de novembre

Reclamacions al cens: 5, 6 i 7 de novembre

Publicació del cens definitiu i sorteig per designar els vocals de les meses electorals: 10 de novembre

Últim dia per a la presentació de candidatures dels diferents sectors: 14 de novembre

Període electoral: entre el 24 i el 28 de novembre

Constitució del consell escolar: 15 de desembre

 


Pàgina 1 de 44