Institut Premià de Mar

.

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

isotools
SAGA
ATRI
xtec
GEP

Comenius
Biblioteca
Moodle

Bloc

l2
eBID

Pagaments
Comunicats


 

Nova col·laboració amb el programa Escoles

Correu electrònic Imprimeix

La passada setmana el nostre institut va explicar a Escoles, de Ràdio Premià, l'experència de participació en el programa d'innovació educativa Plurilingües, dissenyat per la millora de l’aprenentatge de l’anglès a l’ESO i el Batxillerat.

Hi assistiren en Carles Juvé, professor de dibuix i coordinador del programa a l'insitut, acompanyat per l'alumnat següent: Aida Díaz i Paula Prats de 2n d'ESO D, i Ferran Morales i Jordi Alvarez de 2n d'ESO C.

 

Europe CODEWEEK

Correu electrònic Imprimeix

Des del centre estem treballant la Europe CODEWEEK dins de la campanya MOBILITZEM LA INFORMÀTICA.


 

Col·laboració amb el programa Escoles

Correu electrònic Imprimeix

L'institut ha encetat la seva habitual col·laboració periòdica amb el programa Escoles de Ràdio Premià. El passat 1 d'octubre es va parlar de l'inici del nou curs, caracteritzat per l'aplicació d'una nova llei d'educació, la polèmica LOMCE. Hi va ser en Salvador Redón, cap d'estudis adjunt, participant-hi.

 

Vaga d'estudiants els dies 21, 22 i 23 d'octubre

Correu electrònic Imprimeix

Els dies 21, 22 i 23 d’octubre, una organització sindical estudiantil ha convocat unes jornades de vaga en protesta per les polítiques de retallades a l'ensenyament i contra la LOMCE. Aquesta vaga ha rebut l’adhesió de bona part de l’alumnat del centre, expressada en una assemblea de delegats i delegades i ratificada en una posterior votació.

L'alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot exercir el dret de vaga. En el cas d’alumnes menors d'edat d’altres cursos, els pares o tutors legals hauran de signar la conformitat que acompanya el full informatiu repartit a les aules, fent-se responsables de l’absència de l’alumne. Els estudiants majors d'edat poden signar la conformitat per si mateixos. Les faltes d’assistència per aquest motiu es consideren justificades sempre i quan s’hagi seguit el procediment establert.

El professorat atendrà l'alumnat que resti al centre. Els alumnes que han marxat assumiran no haver rebut els ensenyaments que s’hagin pogut impartir durant la seva absència (recordem que aquesta vaga l’ha convocat unilateralment el moviment estudiantil).

 

 

Treball guardonat als premis Eidéa

Correu electrònic Imprimeix

Itinerant la Barcelona més clàssica és un treball de recerca digital de Nora Domingo i de Xènia Serra a la recerca de diferents itineraris mitològics grecoromans per la ciutat de Barcelona i en el Museu d'Arqueologia de Catalunya que ha obtingut el Segon Premi de la Modalitat Humanística de la XI edició del concurs EIDÉA. El proper 16 d’octubre tindrà lloc l’acte de lliurament del premi al teatre de l’escola Hamelin Internacional Laie.

Enhorabona a la Nora, la Xènia i la Margalida, la seva tutora.

 

Calendari de reunions amb les famílies

Correu electrònic Imprimeix

Les reunions informatives amb les famílies s'han programat per al mes d'octubre segons el calendari següent:

- Dia 6: 1r d'ESO a les 18h, 3n d'ESO a les 19h

- Dia 13: 2n d'ESO a les 18h, 4t d'ESO a les 19h

- Dia 20: 1r de BATX a les 18h, 2n de BATX a les 19h

- Dia 28: CC.FF. a les 19h

El lloc de rebuda és la Sala d'actes, després distribuïrem les famílies per grups amb els respectius tutors i tutores. Al llarg dels propers dies penjarem al web els dossiers informatius de cada nivell.

 


Pàgina 1 de 44