Institut Premià de Mar

.

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

isotools
SAGA
ATRI
xtec
GEP

Comenius
Biblioteca
Moodle

Bloc

l2
eBID

Pagaments
Comunicats


 

Entrega de notes

Correu electrònic Imprimeix

Entrega de notes dels exàmens de recuperació: Divendres dia 5/09/2014 a les 12.00 hores, a les aules dels grups del curs anterior.

 

Vacances del 28 de juliol al dia 1 de setembre

Correu electrònic Imprimeix

Durant el període que va del dia 28 de juliol al dia 1 de setembre no hi haurà atenció al públic degut al període vacacional.

 

Reunió amb les famílies de 1r d'ESO

Correu electrònic Imprimeix

El proper mes de setembre, una nova promoció començarà l'etapa d'ensenyament secundari obligatori en el nostre centre. Per explicar com serà el curs 2014-2015 hem convocat a les famílies de 1r d'ESO a una reunió el proper dimecres dia 3 de setembre a les 19h 30’ a la sala d’actes de l’edifici Serra de Marina.

 

Termini de sol·licitud de beques de postobligatòria

Correu electrònic Imprimeix

Fins el 30 de setembre es poden demanar les beques convocades pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport per a estudiants que el curs acadèmic 2014-2015 cursen ensenyaments postobligatoris. Més informació

 

Menció honorífica a l'alumna Clara Trullenque

Correu electrònic Imprimeix

Fa uns dies vam publicar que el 100% de l'alumnat de Batxillerat que s'havia presentat a la Selectivitat havia aprovat, i vam destacar la notícia de la menció honorífica de l'alumna Clara Trullenque en funció de la seva extraordinària nota. El dia 21 es va procedir al lliurament de l'esmentada distinció en un acte en què la Clara va ser acompanyada pel director de l'institut, en Bernat Ancochea.

 

Donació de la col·lecció Cristòfol Ferrer

Correu electrònic Imprimeix

La col·lecció de materials científics de l’insigne mestre Cristòfol Ferrer i Ferrà, qui va donar nom a un dels centres d’ensenyament secundari integrats en el nou Institut Premià de Mar, ha estat cedida al nostre centre per la família.

El fons de la col·lecció és molt variat: qüaderns de notes, fòsils, closques d'animals marins, llibres... Una mostra significativa dels materials es pot contemplar en una exposició habilitada al vestíbul de l'edifici Serra de Marina. El conjunt de la col·lecció serà tractat amb finalitats didàctiques, com a continuació de l’afany divulgatiu amb què el senyor Ferrer la va encetar en el seu moment, i d’acord amb el compromís adquirit amb la família, a qui volem expressar el nostre agraïment.

 


Pàgina 1 de 42