Institut Premià de Mar

.

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

isotools
SAGA
ATRI
xtec
GEP

Comenius
Biblioteca
Moodle

Bloc

l2
eBID

Pagaments
Comunicats


 

Eleccions al Consell escolar

Correu electrònic Imprimeix

Al llarg del mes de novembre es desenvoluparà el procés electoral per a la renovació parcial del Consell escolar del centre. Aquests procediments es convoquen cada dos anys, per part del Departament d'Ensenyament, per tal de complir la normativa vigent al respecte dels òrgans de representació i participació dels diferents sectors de la comunitat educativa: famílies, professorat, alumnat i personal d'administració i serveis.

Tots els pares i mares i tot l'alumnat poden presentar-se i votar. Tothom que n'estigui interessat, pot posar-se en contacte amb l’equip directiu o amb qualsevol de les persones membres de l’actual Consell. Trobareu més  informació a les Normes d'Organització i Funcionament del Centre i també al web del Departament.

CALENDARI:

Inici del procés: 4 de novembre

Publicació del cens provisional: 5 de novembre

Reclamacions al cens: 5, 6 i 7 de novembre

Publicació del cens definitiu i sorteig per designar els vocals de les meses electorals: 10 de novembre

Últim dia per a la presentació de candidatures dels diferents sectors: 14 de novembre

Període electoral: entre el 24 i el 28 de novembre

Constitució del consell escolar: 15 de desembre

 

Vaga d'estudiants els dies 21, 22 i 23 d'octubre

Correu electrònic Imprimeix

Els dies 21, 22 i 23 d’octubre, una organització sindical estudiantil ha convocat unes jornades de vaga en protesta per les polítiques de retallades a l'ensenyament i contra la LOMCE. Aquesta vaga ha rebut l’adhesió de bona part de l’alumnat del centre, expressada en una assemblea de delegats i delegades i ratificada en una posterior votació.

L'alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot exercir el dret de vaga. En el cas d’alumnes menors d'edat d’altres cursos, els pares o tutors legals hauran de signar la conformitat que acompanya el full informatiu repartit a les aules, fent-se responsables de l’absència de l’alumne. Els estudiants majors d'edat poden signar la conformitat per si mateixos. Les faltes d’assistència per aquest motiu es consideren justificades sempre i quan s’hagi seguit el procediment establert.

El professorat atendrà l'alumnat que resti al centre. Els alumnes que han marxat assumiran no haver rebut els ensenyaments que s’hagin pogut impartir durant la seva absència (recordem que aquesta vaga l’ha convocat unilateralment el moviment estudiantil).

 

 

Treball guardonat als premis Eidéa

Correu electrònic Imprimeix

Itinerant la Barcelona més clàssica és un treball de recerca digital de Nora Domingo i de Xènia Serra a la recerca de diferents itineraris mitològics grecoromans per la ciutat de Barcelona i en el Museu d'Arqueologia de Catalunya que ha obtingut el Segon Premi de la Modalitat Humanística de la XI edició del concurs EIDÉA. El proper 16 d’octubre tindrà lloc l’acte de lliurament del premi al teatre de l’escola Hamelin Internacional Laie.

Enhorabona a la Nora, la Xènia i la Margalida, la seva tutora.

 

Nova col·laboració amb el programa Escoles

Correu electrònic Imprimeix

La passada setmana el nostre institut va explicar a Escoles, de Ràdio Premià, l'experència de participació en el programa d'innovació educativa Plurilingües, dissenyat per la millora de l’aprenentatge de l’anglès a l’ESO i el Batxillerat.

Hi assistiren en Carles Juvé, professor de dibuix i coordinador del programa a l'insitut, acompanyat per l'alumnat següent: Aida Díaz i Paula Prats de 2n d'ESO D, i Ferran Morales i Jordi Alvarez de 2n d'ESO C.

 

Europe CODEWEEK

Correu electrònic Imprimeix

Des del centre estem treballant la Europe CODEWEEK dins de la campanya MOBILITZEM LA INFORMÀTICA.


 

Col·laboració amb el programa Escoles

Correu electrònic Imprimeix

L'institut ha encetat la seva habitual col·laboració periòdica amb el programa Escoles de Ràdio Premià. El passat 1 d'octubre es va parlar de l'inici del nou curs, caracteritzat per l'aplicació d'una nova llei d'educació, la polèmica LOMCE. Hi va ser en Salvador Redón, cap d'estudis adjunt, participant-hi.

 


Pàgina 1 de 44